Persoonlijke Bach Bloesem mix

Waarom Persoonlijke Bach Bloesem mix

Ik spreek over een Persoonlijke Bach Bloesem mix omdat de Bach Bloesem mix die je krijgt voor jouw dier, specifiek voor jouw dier is samengesteld. Dit is belangrijk omdat de Bach Bloesem samenstelling in het flesje is gebaseerd op wat jouw dier op dat moment voelt en ervaart. De Bach Bloesem Remedies worden gekozen op basis van hoe emoties ervaren worden en hoe jouw dier zich voelt (en dit uit door middel van gedragingen).

Natuurlijke geneeswijze

Bach Bloesem Remedies zijn een natuurgeneeswijze. Dit betekent dat resultaten dan ook niet voorspelbaar zijn zoals bij gebruik van reguliere medicijnen (resultaat na zoveel weken, pillen, kuren).
Ook is het resultaat ook niet altijd meteen merkbaar. De Bach Bloesem Remedies zorgen voor een subtiele en soms (voor de eigenaar van het dier) onmerkbare veranderingen op korte termijn.

Nabestellen Persoonlijke Bach Bloesem mix

Dit betekent dat Bach Bloesem Remedies vaak langere tijd gegeven worden om het innerlijk welzijn van jouw dier te herstellen. Daarom is het uiteraard mogelijk om de persoonlijke Bach Bloesem Mix na te bestellen.