Persoonlijke Bach Bloesem mix

Persoonlijke Bach Bloesem Mix
Waarom Persoonlijke Bach Bloesem mix

Ik spreek over een Persoonlijke Bach Bloesem mix omdat de Bach Bloesem mix die je krijgt, specifiek voor jouw dier is samengesteld. De Bach Bloesem Remedies worden gekozen op basis van hoe een dier omgaat met bepaalde situaties. Dit uit een dier vaak door bepaald gedrag te laten zien. De Bach Bloesem samenstelling in het flesje is dus gebaseerd op wat jouw dier op dat moment laat zien en op wat jouw dier nodig heeft op dit moment.

Voorbeeld situatie

Er is een hond in het huishouden weggevallen en komt ook niet meer terug. De kat is overgebleven in het huishouden. Afhankelijk van het karakter van de kat en de band die de kat met de hond had, kan de kat op diverse manieren op deze situatie reageren.

Enkele voorbeelden zijn:

  • Wanneer de kat wegkwijnt van verdriet is het goed om Sweet Chestnut te geven.
  • Wanneer de kat moeite heeft met de verandering die heeft plaatsgevonden en zich niet kan aanpassen, dan is Walnut de aangewezen remedie.
  • Wanneer de kat ineens angstig gedrag gaat vertonen nadat de hond is weggevallen is Mimulus de remedie die de kat nodig heeft.
Combinatie

De eerste Persoonlijke Bach Bloesem Mix wordt altijd gegeven in combinatie met een Bach Bloesem Advies voor dieren. Dit is nodig om voor jouw dier de juiste Persoonlijke Bach Bloesem Mix samen te kunnen stellen.

Natuurlijke geneeswijze

Bach Bloesem Remedies zijn een natuurgeneeswijze. Dit betekent dat resultaten dan ook niet voorspelbaar zijn zoals bij gebruik van reguliere medicijnen (resultaat na zoveel weken, pillen, kuren).
Het resultaat vaak al wel aanwezig, maar niet altijd meteen merkbaar. De Bach Bloesem Remedies zorgen voor een subtiele en soms (voor de eigenaar van het dier) onmerkbare veranderingen op korte termijn.

Nabestellen Persoonlijke Bach Bloesem mix

Dit betekent dat Bach Bloesem Remedies vaak langere tijd gegeven worden om het innerlijk welzijn van jouw dier te herstellen. Daarom is het uiteraard mogelijk om de Persoonlijke Bach Bloesem Mix na te bestellen.

Af blijven stemmen

Wel is het belangrijk om af te stemmen of de gegeven remedies nog steeds de juiste Bach Bloesem Remedies zijn voor jouw dier.

Door het gebruiken van de Bach Bloesem Remedies komen de emoties waarop de Bach Bloesem Remedies in eerste instantie zijn afgestemd weer in balans. Dit kan betekenen dat er door de balans van deze emoties andere emoties de aandacht vragen. En hier kunnen dus andere remedies voor nodig zijn om het dier verder in balans te krijgen.

Advies is dan ook om regelmatig de Bach Bloesem Remedies af te stemmen via een Bach Bloesem Advies voor dieren.

Interessant om te lezen zijn ook de volgende onderwerpen:
Wanneer Bach Bloesem Remedies voor dieren?

Elk dier heeft weleens zijn dag niet. Maar wanneer het leven te overweldigend is, bieden de Bach Bloesem Remedies uitkomst om om te kunnen gaan met de ervaringen die het leven te bieden heeft.

Hoe geef ik Bach Bloesem Remedies aan mijn dier?

Dieren en medicijnen zijn een slechte combinatie. Maar er zijn echt goede mogelijkheden om jouw dier de Persoonlijke Bach Bloesem Mix te laten innemen.
 

Wanneer gebruik je de Bach Rescue Remedie bij dieren?

Er wordt voor dieren heel snel gegrepen naar de Bach Rescue Remedie zonder ├ęcht naar het dier en de situatie te kijken. Wanneer gebruik je nou de Bach Rescue Remedie bij dieren?