Consulten Bach Bloesems voor dieren

Bach Bloesem Advies Dierentolk

Ik help bij het krijgen van inzicht in de emoties van jouw dier en het samenstellen van een Persoonlijke Bach Bloesem mix. Hierdoor krijg je de tools in handen om het innerlijk welzijn van jouw dier te verbeteren.

Bach Bloesem Advies voor dieren

 

Bach Bloesem Advies wordt gegeven op basis van de emoties van jouw dier en niet op basis van ziekte. Ik heb dus inzicht nodig in de emoties van jouw dier. Daarom kom ik bij jou langs om te praten over jouw dier én om jouw dier te observeren.

Persoonlijke Bach Bloesem mix

Ik werk met een persoonlijk afgestemde Bach Bloesem Mix voor jouw dier. Reden is dat niet alle dieren hetzelfde reageren op een gelijke situatie. Lees waarom ik hiermee werk en hoe je deze kunt (na)bestellen.

Deze site over Bach Bloesem Remedies voor dieren is een onderdeel van Its Ki Healingpraktijk en De Vrolijke Huiskat. Op de sites www.itskihealingpraktijk.nl en www.devrolijkehuiskat.nl vind je onder andere nog de volgende consulten:

Dierentolk consult

Zit je met vragen die je altijd al aan jouw dier hebt willen stellen? Wil je jouw band met jouw dier versterken?  Of gedraagt jouw dier zich ineens anders? Dan kan een gesprek met jouw geliefde dier verhelderend zijn.

Vraag een dierentolk consult aan om erachter te komen wat er in het kopje van jouw dier omgaat.

Healing voor dieren

Dieren hebben het natuurlijke vermogen om jouw energie te filteren, maar ook zij kunnen daar veel hinder van ondervinden. Ook dieren slaan energie op in hun systeem die niet bij hen hoort.

 
Help jouw dier energie af te voeren die niet bij hem/haar hoort af te voeren door middel van healing.

Gedragstherapie voor katten

Als kattengedragsdeskundige kan ik ook helpen het ongewenste gedrag van katten op te lossen. Ik heb me verdiept in het vaak onbegrepen gedrag van katten.

Regelmatig ligt de oorzaak in het niet kunnen voldoen aan de natuurlijke behoeften die een kat in zijn leefomgeving nodig heeft.