Bach Bloesem vervolgconsult

Bach Bloesem Remedies voor dieren
Waarom een Bach Bloesem vervolgconsult?

Na 2 of 3 keer dezelfde mix te hebben gegeven is het raadzaam om een vervolgconsult te doen. Door het gebruik van de Bach Bloesem Remedies krijgen onderliggende emoties de kans om naar boven te komen. Hierdoor verandert de gemoedstoestand van jouw dier. Het is belangrijk de Persoonlijke Bach Bloesem mix hierop aan te passen. Zo kan het innerlijk welzijn van jouw dier verder herstellen.

Hoe gaat een Bach Bloesem vervolgconsult?

Ook het Bach Bloesem vervolgconsult doe ik door een te communiceren met jouw dier op afstand. Naar aanleiding van het gebruik van de Bach Bloesem Remedies geef jij aan of jij veranderingen hebt gemerkt, dit kan zowel per mail als via de telefoon. Naar aanleiding van jouw verhaal ga ik weer in gesprek met jouw dier.

Aan de hand van wat jullie mij vertellen geef ik een nieuw Bach Bloesem Advies voor jouw dier.

Bach Bloesem Advies op locatie

Ben ik voor het eerste consult bij jou op locatie geweest, dan doen we het Bach Bloesem vervolgconsult in principe telefonisch. Mocht één van beide het nodig vinden om toch op locatie af te spreken, dan is dat natuurlijk geen probleem.

Verslag en Persoonlijke Bach Bloesem mix

Na het consult ontvang je van mij een nieuw Bach Bloesem Advies met motivatie. Net zoals bij het eerste consult, geef jij aan of je het eens bent met mijn advies of dat je nog wat mist. Wanneer we overeenstemming hebben over de Persoonlijke Bach Bloesem mix, krijg je het gebruiksflesje weer opgestuurd.