Bach Bloesem Advies consult voor dieren

Bach bloesem advies voor dieren

Om de juiste Bach Bloesem Remedies voor jouw dier te kunnen bepalen heb ik inzicht nodig in welke emoties er bij jouw dier spelen. Vanuit Its Ki Healingpraktijk doe ik dit via een Dierentolk consult.

Dierentolk consult

Een dierentolk consult is het via telepathie communiceren met jouw dier. Dit gesprek kan dus plaatsvinden op afstand. Tijdens een dierentolk consult met jouw dier kan jouw dier precies vertellen hoe deze zich voelt. Hierdoor krijg ik een goed beeld van wat jouw dier allemaal bezig houdt, hoe deze op bepaalde gebeurtenissen reageert en hoe jouw dier zich voelt.

Bach Bloesem Advies voor jouw dier

Bach Bloesem Advies wordt gegeven op basis van de emoties van jouw dier. Vaak komen mensen met hun dier bij mij omdat het dier zich ineens vreemd gedraagt, of dat er fysiek iets aan de hand is. Volgens de filosofie van Dr. Bach moet een dier (en een mens) emotioneel in balans zijn om in goede gezondheid te verkeren. De Bach Bloesem Remedies worden dus gekozen op basis van emoties die jouw dier ervaart; niet op basis van het ziektebeeld.

Uiteraard wordt het verleden van het dier meegenomen en natuurlijk de huidige leefomgeving van het dier.

Dr. Hamer

Ook werk ik met de theorie├źn van Dr. Hamer. Dr. Hamer heeft beschreven waar ziektebeelden vandaan komen. Net zoals Dr. Bach was hij van mening dat ziekten ontstaan vanuit emotionele onbalans. Op basis van deze gegevens kan ik nog beter duiden welke Bach Bloesem Remedies van toepassing zijn op jouw dier.

Hoe werkt Bach Bloesem Advies voor dieren?

Het Bach Bloesem Advies consult voor dieren vindt op afstand plaats, het consult zelf doe ik dan ook zonder dat jij erbij bent. Zoals ik al aangaf, communiceren gaat via telepathisch contact, dus ik hoef niet bij jouw dier in de buurt te zijn.

Als bijlage van jouw aanvraag, mail je mij een foto van jouw dier waar deze (het liefst alleen) op staat en vermeld duidelijk:

  • de naam
  • het geslacht
  • de (geschatte) leeftijd
  • of jouw dier gecastreerd of gesteriliseerd is
  • hoe lang jouw dier al bij jou is
  • korte achtergrond (denk aan: is het een asieldier, vorige eigenaar, andere huisdieren)

Schrijf in jouw aanvraag duidelijk waarom jij Bach Bloesem Advies voor jouw dier wilt ontvangen. Wat vind jij dat er veranderd is aan jouw dier en indien van toepassing welk ziektebeeld er is.

Je krijgt van mij een bevestiging van het Bach Bloesem Advies consult voor dieren en ik geef in dezelfde mail aan wanneer jij het verslag van het Bach Bloesem Advies consult per e-mail ontvangt. Naar aanleiding van het verslag van het consult en mijn advies voor de Bach Bloesem Remedies voor jouw dier, geef jij aan of je het eens bent met mijn advies. Of dat je een aanpassing wilt van de aanbevolen Bach Bloesem Remedies voor jouw dier; mis je nog wat? Het is jouw dier en daarom heb jij het laatste woord over welke Bach Bloesem Remedies jouw dier gaat gebruiken.

Wanneer wij het eens zijn over de samenstelling van de Persoonlijke Bach Bloesem mix voor jouw dier maak ik het gebruikersflesje. Ik stuur deze dan op naar het door jou opgegeven postadres.

Bach Bloesem advies voor dieren op locatie

Heb je liever dat ik op locatie kom om Bach Bloesem Advies voor jouw dier te geven; ook dat is mogelijk.