Consult Bach Bloesem Advies voor dieren

Bach Bloesem Advies voor dieren
Welke informatie heb ik nodig?

Om de juiste Bach Bloesem Remedies voor jouw dier te kunnen bepalen heb ik inzicht nodig in welke emoties er bij jouw dier spelen. Hiervoor kom ik gewoon op locatie om met jou te praten over jouw dier én om jouw dier te observeren (gedrag van een dier zegt ook veel over de emoties die een dier ervaart).

Bach Bloesem Advies voor jouw dier

Bach Bloesem Advies wordt gegeven op basis van de emoties van jouw dier. Vaak komen mensen met hun dier bij mij omdat het dier zich ineens vreemd gedraagt, of dat er fysiek iets aan de hand is. Volgens de filosofie van Dr. Bach moet een dier (en een mens) emotioneel in balans zijn om in goede gezondheid te verkeren. De Bach Bloesem Remedies helpen het dier weer om emotioneel in evenwicht te komen. De Bach Bloesem Remedies worden gekozen op basis van emoties die jouw dier ervaart; niet op basis van het ziektebeeld.

Uiteraard wordt het verleden van het dier meegenomen en natuurlijk de huidige leefomgeving van het dier.

Hoe werkt Bach Bloesem Advies voor dieren?

Om Bach Bloesem Advies voor dieren te geven kom ik bij jouw dier op bezoek. Dus wanneer het om een paard gaat en deze staat in een manage, dan spreken we af bij de manage en niet bij jouw thuis. Naar aanleiding van de informatie die jij mij geeft en op basis wat ik waarneem door jouw dier te observeren kom ik tot een Bach Bloesem Advies voor jouw dier.

Ik leg uit waarom ik welke remedies adviseer voor jouw dier. Wanneer jij het mee eens bent met de samenstelling van de Persoonlijke Bach Bloesem Mix, maak ik ter plaatse een gebruikersflesje voor jouw dier.

Natuurlijke geneeswijze

De Bloesem Remedies zijn een natuurgeneeswijze. Dit betekent dat resultaten dan ook niet voorspelbaar zijn zoals bij gebruik van reguliere medicijnen (resultaat na zoveel weken, pillen, kuren).
Ook is het resultaat ook niet altijd meteen merkbaar. De Bach Bloesem Remedies zorgen voor een subtiele en soms (voor de eigenaar van het dier) onmerkbare veranderingen op korte termijn.

Ook goed om te lezen:
Waarom een Persoonlijke Bach Bloesem Mix?

 

Er zijn standaard Bach Bloesem mixen te koop; bijvoorbeeld de Stressmix, Vuurwerkangstmix of de Depressieremedie. Maar het gaat juist om de reactie die jouw dier geeft op een situatie.

Hoe geef ik de Bach Bloesem Remedies aan mijn dier?

Nu heb je een Persoonlijke Bach Bloesem Mix samen laten stellen en je kunt aan de slag met jouw dier. Maar hoe geef je de Bach Bloesem mix nu aan jouw dier?

Wanneer geef ik Bach Bloesem Remedies aan dieren?

De Bach Bloesem Remedies geven dieren kracht om met moeilijkere situaties om te gaan. Maar in welke situaties worden de Bach Bloesem Remedies bij dieren gebruikt?