Bach Bloesem Advies op locatie

Bach bloesems voor paarden
Op locatie observeren

Je bent geïnteresseerd is het gebruik van de Bach Bloesem Remedies voor jouw dier, maar je hebt helemaal niets met een dierentolk consult. Geen probleem, dan kom ik gewoon op locatie om met jou te praten over jouw dier én om jouw dier te observeren (gedrag van een dier zegt ook veel over de emoties die een dier ervaart).

Hoe gaat een Bach Bloesem Advies op locatie?

De naam zegt het al, ik kom naar jou toe om over jouw dier te spreken én om jouw dier in zijn/haar eigen leefomgeving te observeren. (Dus wanneer het om een paard gaat en deze staat in een manage, dan spreken we af bij de manage en niet bij jouw thuis).

Naar aanleiding van de informatie die jij mij geeft en wat ik waarneem door jouw dier te observeren kom ik tot een Bach Bloesem Advies.

Thuis werk ik dit Bach Bloesem Advies uit zodat je een onderbouwd advies krijgt toegestuurd. Naar aanleiding van mijn advies over de Bach Bloesem Remedies geef jij aan of je het eens bent met de samenstelling van de Persoonlijke Bach Bloesem mix voor jouw dier. Wanneer we het eens zijn over de samenstelling, stuur ik jou de Persoonlijke Bach Bloesem mix per postpakket.

Bach Bloesem Advies op afstand

Ik werk ook met dieren op afstand. Doordat ik telepathisch met jouw dier kan communiceren, is een Bach Bloesem Advies op locatie niet noodzakelijk. Meer weten?